header banner
Default

Goedemorgen Bitcoin: vier landen hebben een nieuw record voor de koers vastgesteld | Bitcoinmagazine nl


Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Bitcoin prijs staat in 4 landen al op record

VIDEO: #1 Secret Bitcoin Price Chart NOBODY is Talking about…
Altcoin Daily

De waarde van alle fiatvaluta hangen met niets aan elkaar. De dollar, de euro en de yen veranderen constant tegenover elkaar van prijs, al zij het met lage percentages. Als je naar de andere kanten van het spectrum gaat met bitcoin, de Argentijnse peso, Venezolaanse bolivares, Libanese pond en Turkse lira, dan zien we wél veel volatiliteit.

In al deze landen staat bitcoin al op een recordprijs!

IMF betwijfelt effectiviteit van crypto-verbod op lange termijn

VIDEO: Bitcoin $46000!! ETF Deze Week????
DoopieCash - Traden & Investeren

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) heeft aangegeven dat het verbieden van crypto-assets in een land op de lange termijn mogelijk niet de meest effectieve aanpak is om risico’s te beheren. Deze visie vormt een contrast met een verklaring van het IMF in februari, waarin sommige directeuren stelden dat een totaalverbod niet uitgesloten zou moeten worden.

‘Bitcoin koers kan snel naar .000 gaan als centrale banken geen roet in het eten gooien’

VIDEO: Bitcoin, Solana & Ethereum, wat te verwachten? | Laatste Crypto Nieuws | BTC, SOL & ETH
Bitcoin Magazine NL

De bitcoin koers schiet omhoog. En dat betekent dat extra mensen die speculeren over een hoge prijs. Deze keer is het de beurt aan Ed Moya, senior market analist bij OANDA.

Sommige beleggers zijn van mening dat de Bitcoin kan blijven groeien tot een waarde in de midden-$30.000 regio, tenzij een strenger monetair beleid van centrale banken de bereidheid om risico’s te nemen vermindert. BTC bereikte vrijdag het hoogste punt in een jaar, met een stijging van 4,4% tot $31.191. Op sommige beurzen viel de prijs nog iets hoger uit.

Bitcoin in cijfers: prijs schiet voorbij .000

VIDEO: Bitcoin It's Happening. What's Next For Crypto Investors In 2024
Eric Krown Crypto

Bitcoin heeft momenteel een marktkapitalisatie van $593,2 miljard, met een prijs van $30.560 per BTC op de grote cryptobeurzen.

Voor een dollar krijg je momenteel ongeveer 3.272 satoshi’s, wat een duidelijk inzicht geeft in de huidige waarde van bitcoin. Bovendien is bitcoin geprijsd in goud tot 16,0 oz en vertegenwoordigt het ongeveer 4,64% van de marktkapitalisatie van goud.

Er zijn ongeveer 19.410.593,13 BTC in omloop, wat neerkomt op 92,43% van de totale uit te geven voorraad. De resterende uitgifte bedraagt 1.589.187,48 BTC. Daarnaast is er een hoeveelheid van 219,37 BTC die als onuitgeefbaar wordt beschouwd.

Sources


Article information

Author: Eric Bradley

Last Updated: 1704231603

Views: 1337

Rating: 3.8 / 5 (63 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Eric Bradley

Birthday: 1910-12-03

Address: 050 Reed Extension Apt. 890, East Raymondborough, GA 60377

Phone: +4527934909742236

Job: Article Writer

Hobby: Reading, Stargazing, Origami, Cooking, Camping, Card Games, Drone Flying

Introduction: My name is Eric Bradley, I am a radiant, multicolored, clever, Adventurous, rich, bold, welcoming person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.